Nyereményjátékaink

Nyereményjátékaink
Rajzolj, fess vagy ragassz együtt a legkisebbel és megnyerheted a 20.000 forintos ruhacsomagot számára…

Úgy gondoljunk, hogy a családok életében kulcsfontosságú szerepet tölt be az együtt töltött minőségi idő.
A gyerekek imádják, ha a középpontban lehetnek. Nagy általánosságban szeretik a társaságot. Főként ha ezek az emberek a hozzá legközelebb álló családtagok,hiszen ilyenkor biztonságban érzik magukat és önfeledten szórakozhatnak, miközben elképzelhetetlenül sokat tanulnak és fejlődnek.
Oldalunk népszerűsítése mellett játékunknak 2 jelentősebb célja is van. Egyik , hogy Téged is arra sarkalljunk, hogy alkoss együtt a családdal. Azért mert, ezáltal elősegíted gyermeked fejlődését és boldog pillanatokat teremtesz számára miközben erősödik köztetek a kapocs. Ami talán a legfontosabb, hogy élmény lesz számotokra. Apróságnak tűnhet, de ezek olyan emlékek, amit senki nem vehet el tőletek.
A másik célunk pedig az, hogy az alkotásokkal ötleteket adhassunk a szülőtársaknak, hogy mivel foglalják le csemetéiket.Újabb és újabb elfoglaltságokat kitalálni a kis örökmozgóknak valljuk be, nem mindig egyszerű feladat. Így reméljük, hogy sikerül egy jó kis közösséget is kialakítani.
Szárnyaljon a fantázia!

Mi a nyeremény?

1 db 20.000.- értékű baba vagy gyerekruha csomag.

A ruhacsomagot a nyertes gyermek mérete és neme alapján válogatjuk össze személyre szabottan! Amit garantálunk, hogy divatos darabokat fogunk küldeni, amikben a gyerkőc kényelmesen fogja érezni magát és csodásan fog mutatni.

Választható ruhaméret: 50-128

Továbbá minden résztvevő kap egy oklevelet, amit digitális úton küldünk el arra az e-mail címre, amiről az alkotás érkezett.

Illetve lesznek különdíjasaink, akiket különleges meglepetés ajánlattal ajándékozunk meg.

JÁTÉKSZABÁLY

  • Az alkotás egyik készítőjének 0 és 6 éves kor között kell lenni.
  • További résztvevő lehet bármilyen korú családtag vagy a családhoz közel álló személy. Az alkotók száma nincs korlátozva.
  • A nyereményt Magyarországon belül bárhova tudjuk szállítani.
  • Minden Magyarországon élő kisgyermekes család részt vehet a játékban.
  • Egy gyermek/család több képpel is nevezhet.
  • Egy képpel csak egy gyermek indulhat. ( Ha a családban több 0 és 6 év közötti gyermek is van, akkor csak külön képpel indulhatnak.)
  • Az alkotásnak kézzel készítettnek és papír alapúnak kell lennie. A papír mérete legalább A/5. Nagyobb bármennyivel lehet. Nem kötelező síknak lennie.
  • A résztvevők hozzájárulnak, hogy a beküldött alkotások a gyermek nevével és életkorával feltüntetve felkerülnek a Kikelet Baby Facebook oldalára egy albumba, ahol a szavazás fog történni.

 

JÁTÉK MENETE

 

4. A beküldési határidő után, 2021. október 31-én a beküldött alkotások felkerülnek a Kikelet Baby Facebook oldalára, ahol lehet gyűjteni a lájkokat. Ezek szavazatként be fognak számítani a végső eredménybe. A 2021. november 25-ig leadott lájkokat tudjuk elfogadni. (Ami azt jelenti, hogy a november 25-én leadott szavazatok már nem számítanak.)

5. A zsűri és a közönség szavazatait összesítjük és a nyertest 2021. november 26-án kihirdetjük. Döntetlen esetén sorsolunk.
A nyertes alkotást megtaláljátok itt és Facebook oldalunkon.
A szerencsést telefonon és/vagy e-mailben is fel fogjuk keresni, hogy megbeszéljük a részleteket.Reméljük,hogy erre nem kerül sor, de amennyiben a szerencsést  2021. november 30-ig nem sikerül elérnünk, automatikusan a 2. helyezett kapja az ajándék ruhacsomagot. Döntetlen esetén sorsolunk.

6. Megbeszélést követően összeállítjuk a ruhacsomagot a gyermek nemének és méretének megfelelően. Választható ruhaméret: 50-128
Azt garantáljuk, hogy divatos darabokat válogatunk össze, amiben a gyerkőc kényelmesen fogja érezni magát.

7. Minden résztvevőnek oklevelet küldünk digitális úton, arra az e-mail címre, amiről az alkotás beérkezett.

8. A kihirdetést követően fel fogjuk keresni a különdíjasainkat is egy különleges meglepetés ajánlattal.

9. Érdemes követni Facebook oldalunkat, ha:
– úgy érzed pici még a gyermeked ehhez
– bizonytalan vagy, mert még nem ismersz minket
– azt gondolod nincs időd rá
– nincs ötleted mit kellene készíteni
Van egy jó hírem.
Jó néhány tippel készültünk számotokra minden téren. Bemutatjuk nektek a zsűritagokat és néhány személyes szempontot is elárulunk, ami alapján leadják a voksukat.

10. Na akkor…Szárnyaljon a fantázia! Alkotásra fel! Izgatottan várjuk a remekműveket.

Nyereményjátékaink
Nyereményjátékaink

Milyen alkotásokat lehet beküldeni?

Rajzok, festmények, termésképek…

Nem célunk ennek a korlátozása. Éppen ellenkezőleg! Szeretnénk ha főként csak a ti fantáziátok szabna határt.

De azért némi szabályra mégis szükség van, ezeket olvashattátok a a szabályzatban.

Mi az,amit nem fogadunk el?

– Ha egyértelműen látszik, hogy a gyermeket kihagyták az alkotásból!
– Interaktív táblákon, tableten, számítógépen, laptopon, telefonon készített rajzok kizárva!
– Nyomtatott képeket nem tudunk elfogadni.

Milyen eszközöket,anyagokat lehet használni?

Játékunk főszereplői egészen picik. Ezért arra kérünk, hogy az eszközök kiválasztásánál illetve használatánál nagyon vigyázz, hogy nehogy balesetet okozzon a nem gyerek kezébe való éles eszköz vagy nehogy megkóstoljon olyat, amit nem kellene. Ne hagyd a babát,gyermeket felügyelet nélkül! Kérjük,hogy babák esetében ne használj apró, fulladást okozó anyagokat!

Érdemes figyelni Facebook oldalunkat, mert készülünk néhány ötlettel.

Hogyan történik a nyertes kiválasztása?

A beküldési határidő után, 2021. október 31-én az elkészült pályaműveket feltöltjük Facebook oldalunkra egy külön albumba a gyermek nevének és korának feltüntetésével.
Itt 2021. november 25-ig lehet gyűjteni a lájkokat, ami beszámít majd a végső értékelésbe.

Személy szerint én utálom, amikor egy ilyen játék csak arról szól, hogy ki mennyi ismerőst tud mozgósítani,így gondoskodok róla, hogy nagy számban szavazzanak kívülállók is.

Ezen kívül lesz még egy 3+1 fős zsűri, aki egyéni szempontok alapján fogja értékelni a műveket. Az elért pontszámok és a Facebook-on kapott lájkok számának összessége fogja adni a végső eredményt.

Döntetlen esetén, sorsolunk. Ennek elég kicsi az esélye, de semmi sem lehetetlen.

Érdemes figyelni Facebook oldalunkat, mert  bemutatjuk majd a zsűritagokat és néhány értékelési szempontot is megosztunk.